In 2020 is het nog steeds super populair om lip fillers te nemen. Vooral onder meiden, maar ook steeds meer jongens kiezen ervoor om hun lippen op te laten spuiten. We zien allemaal de immense impact die mensen zoals de Kardashians hebben op de fashion and make-up industry. Ze staan erom bekend wellustige lippen te hebben. Veel vrouwen zijn het zat om geen lippen te hebben en kiezen voor de lipfillers. Raadzaam om te weten waar je aan begint. Lees daarom deze korte blog over het laten opvullen van de lippen.

Laat de lippen opvullen bij een expert

We raden je aan om altijd naar een professional te gaan, als je de lippen wilt laten opvullen. Misschien heb je de leuke filmpjes wel voorbij zien komen van meiden die met een holle koker op de lippen op een natuurlijke wijze de lippen proberen op te vullen. Ook zien we allemaal dat dit vaak finaal fout gaat. Tegenwoordig is het zeer veilig en snel om door een professional de lippen te vullen. Lippen opvullen bij Dokter Frodo is een wijze keuze. Deze praktijk heeft ontzettend veel ervaring en we kennen veel bekende Nederlanders die juist bij deze kliniek hun lip fillers hebben laten zetten.

Begin klein

Wat sommige mensen niet weten is dat je lip fillers op kunt bouwen. We raden aan om klein te beginnen. Je wilt niet met een constante duck-face rondlopen, toch? Met een plakbandje kun je zelf een beetje spelen hoe jij wilt dat je lippen eruit komen te zien. Vouw een klein stukje plakband dubbel en plaats deze op je filtrum (plekje tussen je neus en je lippen). Vervolgens kun je je bovenlip hierop plakken. Zo kun je ongeveer zien hoe groot je je lippen zou willen hebben. Samen met de cosmetisch specialist kun je ook goed afstemmen wat er mogelijk is en hoe vol je jouw lippen zou willen krijgen. 

Snelle procedure en instante resultaten 

Je lippen laten opvullen kan erg snel gaan worden. Het is namelijk een injectie die direct resultaat laat zien. Na de injectie duurt het ongeveer 3 dagen voordat de zwelling compleet is verdwenen. De zwelling kun je niet voorkomen omdat je lippen moeten wennen aan de injectie. Dit kan voor sommige vrij pijnlijk zijn deze dagen. We raden aan om geen verdovende crèmes te gebruiken omdat dit ervoor zorgt dat je lippen minder snel de injectie “accepteren”. Bijt dus door de pijn heen en geniet na een paar dagen al van je nieuwe mooie lippen.

Pin It on Pinterest