Veel mensen houden van hollywoodsterren en zijn fan van de films die uit Amerika komen. Een van de dingen die altijd opvalt is dat Hollywoodsterren er bijzonder goed uitzien en ze ook hun gebit. Hebben ze nog veel betere tandarts en dan? De trends die in Amerika ontstaan zijn, verschillende esthetische behandelingen voor de tandarts, zijn ook in Nederland terecht gekomen en veel mensen hebben er wel gebruik van gemaakt.

We denken dan aan behandelingen met facings, een bleekbehandeling en een onzichtbare beugel. Waar kan je hier meer over vertellen dus doe er je voordeel mee! 

Wat zijn facings?

Je weet misschien niet zo goed wat facing zijn komaan daarom gaan we het je vertellen. Al sinds enkele jaren ze erg populair in Amerika omdat ze tanden op een bepaalde manier kunnen corrigeren, namelijk als het gaat over de vorm en tint en van. Na verloop van tijd kunnen tanden verkleuren door drinken van koffie en wijn ook kunnen ze misschien wat afslijten. Met facings kun je deze zaken verhullen en corrigeren. Het zijn een soort façades die van composiet gemaakt worden, het materiaal waar vullingen ook van gemaakt zijn, deze bouwen als het ware je tanden weer op zodat het lijkt alsof je weer nieuwe tanden hebt.

Wittere tanden krijgen door een bleekbehandeling 

Veel populairder en bekender zijn de behandelingen met peroxide die we ook wel bleek behandelingen noemen en die gemakkelijk bij de meeste tandartsen in Nederland te ondergaan zijn. En tandarts kan heel gemakkelijk je tanden een aantal tinten lichter maken en dit op zo’n manier zodat het gewenste resultaat dat je aangegeven hebt te willen behalen ook dat werkelijk gerealiseerd wordt. Zo is het mogelijk om die stralende Hollywood-lach te krijgen die je zo graag wilt. Tandarts Rotterdam helpt je graag verder met deze behandelingen. 

Pin It on Pinterest