Ben jij niet tevreden met je lichaam? Dat is zeker niet erg, want uit diverse onderzoeken is gebleken dat het grootste gedeelte niet tevreden is met zijn of haar uiterlijk. Om hier wat aan te doen is het aan te raden om eerst naar een huisarts te gaan zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal medische ingrepen die je uiterlijk kunnen verbeteren. Aanvullende informatie nodig? Bel gerust met je huisarts, het is immers een ingreep die je voor langere tijd ondergaat.

Liposuctie is veel voorkomend

Veel mensen hebben te maken met vet en dat is natuurlijk in veel gevallen niet altijd hetgeen wat je wilt. Liposuctie kan je hierbij helpen. Bij liposuctie kan er namelijk onder het huidweefsel worden weggehaald waardoor je binnen aanzienlijke tijd direct resultaat zult zien. Het is goed om te benoemen dat een liposuctiebehandeling medisch is waarbij vaak narcose aan de orde komt. Om deze reden is het altijd verstandig om een dergelijke liposuctie behandeling te bespreken met je dokter. Je wilt immers bijwerkingen voorkomen, want wie weet ben jij wel allergisch voor een narcose.

Een facelift

Een ander medische ingreep die veel wordt gebruikt is een facelift. Veel mensen zijn namelijk niet blij met hun gezicht, maar door middel van een dergelijke facelift wordt het gehele gezicht omhoog gelift. Een facelift is geen medische ingreep die onder narcose dient te gebeuren. Echter, is het wel van belang om ervoor te zorgen dat je voorbereid bent op hetgeen wat er gaat komen. Een dokter kan je hierbij perfect helpen.

Een ooglidcorrectie

Veel mensen hebben voornamelijk op oudere leeftijd last van hangend huid bij de ogen. Dit is erg vervelend omdat je hierdoor vaak moet inspannen om bepaalde zaken te kunnen zien. Gelukkig biedt een ooglidcorrectie een passende oplossing. Ben jij benieuwd naar de kosten en hoe het precies in zijn werking gaat? Neem dan snel contact op met je huisarts en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd zult zien. 

Pin It on Pinterest